Vaša kuchyňa snov

Rozmýšľate o výzore vašej novej kuchyne a chceli by ste niečo moderné a štýlove? Čo tak urobiť do vašej kuchyne sklenenú zástenu.

Ešte ste o tom nepočuli?

Sklenené zásteny do kuchyne sú sklenené obklady, ktoré vám zamenia klasický keramický obklad v kuchyni, alebo ich tiež môžete použiť ako pracovnú plochu. Výhodou sklenených obkladov je tá, že okrem klasického číreho alebo farebného skla, ponúkame aj sklo s potlačou. Takže vaša kuchyňa môže dostať akýkoľvek vzhľad alebo dizajn. Máte radi Provans a vintage štýl? Môžete aj v kuchyni vďaka sklenenej zástene mať krásne levanduľové pole, na ktoré sa môžete pozerať každý deň. Alebo máte radi moderný a minimalistický štýl, vytvorte si vzhľad čistej kuchyne a sviežeho ovocia na sklenenej zástene. S našimi sklenenými zástenami do kuchyne Lmmont máte neohraničené možnosti.

sklenená zástena

A najlepšie na tom je to, že sklenené zásteny sú ľahko udržiavateľné. Stačí ich pretrieť vlhkou handrou a neagresívnym prostriedkom a opäť bude vaša kuchyňa čistá a žiarivá. Sklenená zástena je veľmi praktická najmä v oblasti šporáku alebo varnej dosky. Nakoľko je sklenená zástena odolná voči vysokým teplotám, je ideálna najmä do tejto oblasti, z dôvodu ľahkej hygieny.

sklenená zástena

Mnohí sa napríklad pre sklenenú zástenu rozhodnú len v miestach, kde sa najviac prská a špiní a to je v oblasti varnej dosky alebo v oblasti umývadla, pretože v týchto miestach dochádza k najväčšiemu znečisteniu, sklenená zástena je najjednoduchšie riešenie na ich hygienu. Sklenené zásteny sú praktické ešte tým, že sú odolné voči mechanickému poškodeniu, takže sú bezpečné a zároveň štýlové a krásne. Vyskúšajte sklenenú zástenu aj vy a dajte si vyrobiť nezáväznú cenovú ponuku. Napíšte nám vašu predstavu a my v LmMont vám do niekoľkých dní vyrobíme niekoľko návrhov na vaše riešenie aj spolu s cenou. So sklenenou zástenou budete mať kuchyňu vašich snov.

Podobné príspevky